2014-03-16 10:35:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Magánélete újra felpezsdül

Napi horoszkóp március 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sokat köszönhet a kedvesének, aki a jelenlegi, nehéz helyzetében is rengeteget segít önnek. Ne várjon tovább, fejezze is ki neki a háláját! A köszönet, a hála, szinte varázserővel bírnak. Utána duplán árad önre a jóság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne rontson ajtóstul a házba! Az, hogy határozottan képviseli a véleményét a munkahelyén, hajlamosság teszi önt arra, hogy az otthonában is valamiféle „főnöki” szerepet vigyen. Ezzel nem fog tetszést aratni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Már megint munkával tölti a hétvégét! Ne csodálkozzon, hogy a családjának már elege van abból, hogy folyton csak a hátát látják. Ezen változtatni most kell. Ne halogassa, magának is így tesz jót!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Pihenésre vágyik, de családi, vagy baráti kirándulásra hívják a mai napon. Mégiscsak jól teszi, ha elmegy: jól érzi magát, és rengeteg élménnyel, emlékkel gazdagodik. Este azért pihenjen le korábban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Annyi jó ötlete van, hogy nem bírja megállni, a mai napon is munkálkodással, az ötletei kidolgozásával tölti az idejét. A kertészkedésben is sok örömét lelheti ugyanakkor. Nehéz lesz beosztani az idejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A hétvégére egy nagy baráti találkozóra hívják, amin nagyon jól érzi magát. Megint rá kell döbbennie arra, amire már számtalanszor: a barátai nélkül bizony nagyon cudarul érezné magát az életben. Üres lenne nélkülük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Magánélete újra felpezsdül, aktív, nagyon pörgős társasági életet élnek a kedvesével. A mai napra is kisebb társaságot hívhatnak össze. Egész nap süt-főz, takarít. De megéri, mert jól sikerül a parti. Az ismeretségeknek haszna is van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Elismerő szavakat kaphat valakitől, aminek köszönhetően erősödik az önbizalma. A mai napot a családja körében tölti, de inkább tágabb értelemben. Rokoni látogatásra, vendégekre is számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Teljes erőbedobással kell dolgoznia a mai napon is, ha utol akarja érni magát. Ennek következtében a családját egy kissé el kell hanyagolnia. Ne aggódjon, nem fognak neheztelni, ellesznek ön nélkül is. Még ha fáj is ez önnek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha nem akarja hagyni, hogy a társkapcsolata ellaposodjon, vigyen egy kis színt ön az életükbe! Legyen találékony, emlékezzen rá, hogy régen mivel is múlatták az időt. Egy régi közös hobbit feleleveníthetnének újra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Folyton arra hivatkozik, hogy nincs elég ideje, hogy kibújjon egy kellemetlen emberrel való találkozás kötelezettsége alól. A mai napon azonban sort kell kerítenie rá. Be kell látnia, hogy egyszerűen szüksége van a segítségére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A hét végére teljesen kimerül testileg is és lelkileg is. Nem is vágyna másra, csak hogy az egész napját pihenéssel, olvasgatással, heverészéssel töltse. Azért ne feledkezzen meg a kedvenc kutyájáról! Vigye ma nagyobb sétára!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: